Dick Braam (1908-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dick Braam
Dick Braam (1908-1986)

Dick Braam (1908-1986)

Kunstenaar

Dirk Pieter BRAAM (Den Haag 1908-09-09 / Den Haag 1986-01-14) opleiding, academie voor B.K. te Den Haag het Koninklijk Nationaal Hoger Instituut voor de Schone Kunsten, en de academie voor Schone Kunsten te Antwerpen.collectie o.a. in Haags Gemeente Museum.modern realistisch/expressionistische trant.figuren, stillevens, bloemen, en landschappen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
Dick Braam - Zittend vrouwelijk naakt kopen? Bied vanaf 375!
Dick Braam (1908-1986) Nederlands Zittend vrouwelijk naakt
TechniekOlieverf
Afmetingen45 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 375
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Dick Braam

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dick Braam? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dick Braam. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dick Braam en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dick Braam te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dick Braam!

Volg het aanbod kunst van Dick Braam te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dick Braam te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dick Braam instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dick Braam kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dick Braam!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dick Braam kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dick Braam en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dick Braam via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dick Braam of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dick Braam?

Kunst kopen van Dick Braam begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dick Braam, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dick Braam. Om meer kans te maken om de Dick Braam te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dick Braam! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.