Frans Slager (1876-1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frans Slager
Frans Slager (1876-1953)

Frans Slager (1876-1953)

‘s-Hertogenbosch 1876 – 1953 Meerhout, België.

Frans was vooral landschapsschilder. Zijn schilderijen verraden de invloed van de School van Barbizon. Zijn onderwerpen vond hij vaak in Nederland in de Brabantse Kempen, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland en Italië. De gotische kathedraal Sint Jan in ‘s-Hertogenbosch was voor hem een bron van inspiratie en vaak een karakteristiek element in zijn landschappen.

Frans Slager was de tweede zoon van de Bossche kunstenaar P.M. Slager. Hij was leerling van zijn vader. Later werkte Slager als leerling in Antwerpen op de Academie van Beeldende Kunsten en tevens bij Frans van Leemputten. Hij woonde en werkte veelal in Den Bosch. Later vestigde hij zich in Meerhout (België), waar hij in 1935 overleed. Hij was getrouwd met de schilderes M.P.A. van Gilse.

Meer info en bronvermelding: Scheen, Museum Slager en Wikipedia

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frans Slager - Noord-Brabants landschap kopen? Bied vanaf 195!
Frans Slager (1876-1953) Nederlands Noord-Brabants landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen35 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans Slager

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Slager? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Slager. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Slager en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Slager te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Slager!

Volg het aanbod kunst van Frans Slager te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Slager te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Slager instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Slager kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Slager!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Slager kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Slager en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Slager via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Slager of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Slager?

Kunst kopen van Frans Slager begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Slager, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Slager. Om meer kans te maken om de Frans Slager te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Slager! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.