Frans van Eijk (1938-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frans van Eijk
Frans van Eijk (1938-2014)

Frans van Eijk (1938-2014)

Frans van EIJK (Rotterdam 1938 - Rotterdam 2014)

Frans van Eijk was een Nederlandse kunstschilder en graficus die zijn opleiding volgde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Van Eijk werd bekend om zijn stijl, die symbolisch genoemd kan worden, en het gebruik van verschillende materialen, zoals olieverf, kleurpotloden, tempera en grafische middelen. Van Eijk exposeerde ondermeer in "De Doelen" in Rotterdam.

Aangeboden items
0
Verkochte items
34
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Frans van Eijk (1938-2014) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 34 items van Frans van Eijk (1938-2014) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Frans van Eijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans van Eijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans van Eijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans van Eijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans van Eijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans van Eijk!

Volg het aanbod kunst van Frans van Eijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans van Eijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans van Eijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans van Eijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans van Eijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans van Eijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans van Eijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans van Eijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans van Eijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans van Eijk?

Kunst kopen van Frans van Eijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans van Eijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans van Eijk. Om meer kans te maken om de Frans van Eijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans van Eijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.