• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Gerrit David Labots (1869-1959)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Gerrit David Labots

Gerrit David Labots (1869-1959)

Kunstenaar

Labots was een Rotterdamse kunstenaar, die woonde enwerkte in de bekende wijk Kralingen. ( 1869 - 1959 )Hij maakte stillevens, figuren en landschappen.( zie ook Scheen )

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Gerrit David Labots - stilleven met witte en paarse seringen kopen? Bied vanaf 100!
Gerrit David Labots - stilleven met witte en paarse seringen

Schilderij

Geplaatst doorKunstkamerZuidoost

Eindtijd31-05-2022 om 21:29

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen97 cm x 79.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerrit David Labots

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit David Labots? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit David Labots. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit David Labots en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit David Labots te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit David Labots!

Volg het aanbod kunst van Gerrit David Labots te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit David Labots te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit David Labots instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit David Labots kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit David Labots!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit David Labots kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit David Labots en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit David Labots via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit David Labots of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit David Labots?

Kunst kopen van Gerrit David Labots begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit David Labots, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit David Labots. Om meer kans te maken om de Gerrit David Labots te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit David Labots! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.