Gerrit Haverkamp (1872-1926)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerrit Haverkamp
Gerrit Haverkamp (1872-1926)

Gerrit Haverkamp (1872-1926)

Kunstenaar

Gerhard Christiaan HAVERKAMP (1872-1926)

Aangeboden items
2
Verkochte items
41
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gerrit Haverkamp - Toren aan de gracht kopen? Bied vanaf 100!
Gerrit Haverkamp - Toren aan de grachtTekening / Aquarel
Geplaatst doorWimMaris
Eindtijd 26-03-2023 om 14:07
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
Afmetingen90 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Gerrit Haverkamp - Zicht op toren kopen? Bied vanaf 50!
Gerrit Haverkamp - Zicht op torenSchilderij
Geplaatst doorWimMaris
Eindtijd 31-03-2023 om 16:07
Periode1800 t/m 1899
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen90 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerrit Haverkamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit Haverkamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit Haverkamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit Haverkamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit Haverkamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit Haverkamp!

Volg het aanbod kunst van Gerrit Haverkamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit Haverkamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit Haverkamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit Haverkamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit Haverkamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit Haverkamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit Haverkamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit Haverkamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit Haverkamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit Haverkamp?

Kunst kopen van Gerrit Haverkamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit Haverkamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit Haverkamp. Om meer kans te maken om de Gerrit Haverkamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit Haverkamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.