Gesina Boeve (1881-1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gesina Boeve
Gesina Boeve (1881-1958)

Gesina Boeve (1881-1958)

Kunstenaar

Gesina BOEVÉ (Rotterdam 1881 - 1958 Zeist)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gesina Boeve - Zelfportret kopen? Bied vanaf 175!
Gesina Boeve - ZelfportretSchilderij
Geplaatst doorFitspanel
Eindtijd 22-12-2022 om 19:00
Jaartal1915
TechniekOlieverf
Afmetingen42 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gesina Boeve

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gesina Boeve? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gesina Boeve. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gesina Boeve en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gesina Boeve te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gesina Boeve!

Volg het aanbod kunst van Gesina Boeve te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gesina Boeve te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gesina Boeve instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gesina Boeve kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gesina Boeve!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gesina Boeve kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gesina Boeve en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gesina Boeve via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gesina Boeve of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gesina Boeve?

Kunst kopen van Gesina Boeve begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gesina Boeve, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gesina Boeve. Om meer kans te maken om de Gesina Boeve te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gesina Boeve! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.