• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Helna Kruyswijk (1917-2013)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Helna Kruyswijk
Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Helna Kruyswijk - 2 mooie werken van Helna Kruyswijk kopen? Bied vanaf 70!
Helna Kruyswijk - 2 mooie werken van Helna Kruyswijk

Schilderij

Geplaatst doorAlexArt

Eindtijd30-05-2022 om 19:15

Jaartal1989
TechniekGouache
Afmetingen41 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Helna Kruyswijk - stilleven met fruit kopen? Bied vanaf 250!
Helna Kruyswijk - stilleven met fruit

Schilderij

Geplaatst doorRobfloor

Eindtijd19-01-2022 om 20:37

Jaartal1994
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen50 cm x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Helna Kruyswijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helna Kruyswijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helna Kruyswijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helna Kruyswijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helna Kruyswijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helna Kruyswijk!

Volg het aanbod kunst van Helna Kruyswijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helna Kruyswijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helna Kruyswijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helna Kruyswijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helna Kruyswijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helna Kruyswijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helna Kruyswijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helna Kruyswijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helna Kruyswijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helna Kruyswijk?

Kunst kopen van Helna Kruyswijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helna Kruyswijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helna Kruyswijk. Om meer kans te maken om de Helna Kruyswijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helna Kruyswijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.