Henk Dannenburg (1918-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Dannenburg
Henk Dannenburg (1918-1986)

Henk Dannenburg (1918-1986)

Kunstenaar

Henk DANNENBURG (Amsterdam 1918 - Amsterdam 1986)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Henk Dannenburg - Pieter Haverkamp, 80 jr. kopen? Bied vanaf 75!
Henk Dannenburg (1918-1986) Nederlands Pieter Haverkamp, 80 jr.
TechniekBrons
Afmetingen8.1 cm x 8.1 cm x 0.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Henk Dannenburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Dannenburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Dannenburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Dannenburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Dannenburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Dannenburg!

Volg het aanbod kunst van Henk Dannenburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Dannenburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Dannenburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Dannenburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Dannenburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Dannenburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Dannenburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Dannenburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Dannenburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Dannenburg?

Kunst kopen van Henk Dannenburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Dannenburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Dannenburg. Om meer kans te maken om de Henk Dannenburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Dannenburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.