Hugo Brouwer (1913-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hugo Brouwer
Hugo Brouwer (1913-1986)

Hugo Brouwer (1913-1986)

Kunstenaar

Hugo BROUWER (Den Haag 1913 - Groningen 1986)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
Hugo Brouwer - Landschap kopen? Bied vanaf 200!
Hugo Brouwer (1913-1986) Nederlands Landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen83 cm x 103 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Hugo Brouwer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hugo Brouwer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hugo Brouwer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hugo Brouwer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hugo Brouwer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hugo Brouwer!

Volg het aanbod kunst van Hugo Brouwer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hugo Brouwer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hugo Brouwer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hugo Brouwer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hugo Brouwer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hugo Brouwer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hugo Brouwer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hugo Brouwer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hugo Brouwer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hugo Brouwer?

Kunst kopen van Hugo Brouwer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hugo Brouwer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hugo Brouwer. Om meer kans te maken om de Hugo Brouwer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hugo Brouwer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.