Jaap Sax (1899-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jaap Sax
Jaap Sax (1899-1977)

Jaap Sax (1899-1977)

Jaap SAX (Amsterdam 1899 - Alkmaar 1977)

Jaap Sax was een Nederlandse schilder, tekenaar en beeldhouwer. Voor Sax begon het schilderen als een hobby, maar groeide het later uit als beroep. Hij ging zich vestigen in Bergen om zich volledig op de schilderkunst te richten en werd ook lid van de Bergense School. Sax was naast schilder ook tekenaar en verwerkte dit in zijn schilderijen, zo zijn er zeer precieze lijntjes te ontdekken in zijn werken. Hij schilderde voornamelijk landschappen in impressionistische stijl, waarvan zijn latere werken zowel kleiner van formaat als somberder van kleur zijn, met veel grijsgroene tinten.

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jaap Sax (1899-1977) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jaap Sax (1899-1977) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 14 mensen die Jaap Sax (1899-1977) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jaap Sax

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap Sax? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap Sax. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap Sax en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap Sax te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap Sax!

Volg het aanbod kunst van Jaap Sax te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap Sax te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap Sax instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap Sax kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap Sax!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap Sax kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap Sax en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap Sax via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap Sax of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap Sax?

Kunst kopen van Jaap Sax begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap Sax, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap Sax. Om meer kans te maken om de Jaap Sax te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap Sax! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.