• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Johan Meijer (1885-1970)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Johan Meijer

Johan Meijer (1885-1970)

Kunstenaar

De kunstschilder Johan Meijer (Zwolle, 5 april 1885 Laren, 29 april 1970) was ondermeer leerling van A.M. Gorter. Zeven jaar lang was hij diens assistent, helpende met penselen schoonmaken en doeken repareren. Daarna ging hij naar Parijs en Brussel om te studeren.In 1912 vestigde hij zich in Blaricum en sindsdien koos hij vooral deGooiersgracht als onderwerp. In allerlei weersomstandigheden legde hij de bomen en het watertje vast. Vooral berkenbomen en knotwilgen. Hij had een zeer grote voorliefde voor bomen, zijn eigen tuin leek wel een bos.Meijer woonde en werkte tot 1912 in Amsterdam, daarna tot 1925 in Laren (op het Zandgat 906, Adresboek: Laren-Blaricum 1916) en daarna opde Heideweg in Blaricum.

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Johan Meijer - landschap in 't Gooi - aquarel kopen? Bied vanaf 125!
Johan Meijer - landschap in 't Gooi - aquarel

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorMiles

Eindtijd20-03-2022 om 10:15

Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
Afmetingen51 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Johan Meijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Meijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Meijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Meijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Meijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Meijer!

Volg het aanbod kunst van Johan Meijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Meijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Meijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Meijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Meijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Meijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Meijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Meijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Meijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Meijer?

Kunst kopen van Johan Meijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Meijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Meijer. Om meer kans te maken om de Johan Meijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Meijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.