Johan Meijer (1885-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan Meijer
Johan Meijer (1885-1970)

Johan Meijer (1885-1970)

Kunstenaar

De kunstschilder Johan Meijer (Zwolle, 5 april 1885 Laren, 29 april 1970) was ondermeer leerling van A.M. Gorter. Zeven jaar lang was hij diens assistent, helpende met penselen schoonmaken en doeken repareren. Daarna ging hij naar Parijs en Brussel om te studeren.In 1912 vestigde hij zich in Blaricum en sindsdien koos hij vooral deGooiersgracht als onderwerp. In allerlei weersomstandigheden legde hij de bomen en het watertje vast. Vooral berkenbomen en knotwilgen. Hij had een zeer grote voorliefde voor bomen, zijn eigen tuin leek wel een bos.Meijer woonde en werkte tot 1912 in Amsterdam, daarna tot 1925 in Laren (op het Zandgat 906, Adresboek: Laren-Blaricum 1916) en daarna opde Heideweg in Blaricum.

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Johan Meijer (1885-1970) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Johan Meijer (1885-1970) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 26 mensen die Johan Meijer (1885-1970) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Johan Meijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Meijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Meijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Meijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Meijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Meijer!

Volg het aanbod kunst van Johan Meijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Meijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Meijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Meijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Meijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Meijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Meijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Meijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Meijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Meijer?

Kunst kopen van Johan Meijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Meijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Meijer. Om meer kans te maken om de Johan Meijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Meijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.