Marco Kooiman
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Marco Kooiman
Marco Kooiman

Marco Kooiman (XXe Eeuw)

Marco KOOIMAN

Schilder, graficus.

Kooiman is geboren in Zimbabwe.

Hij woont en werkt in Rome.

Marco Kooiman werd in Zimbabwe geboren, als zoon van een Italiaanse moeder en Nederlandse vader. Sindsdien heeft hij gewoond in Canada, Nederland in Italië. Bijzonder aan zijn werk is het gebruik van klassieke kunstwerken die Kooiman verwerkt tot typische popart afbeeldingen. Uiteraard zijn ook elementen uit de meer recente en hedendaagse consumentencultuur aanwezig. Met zijn werk wil Kooiman kritiek uiten op de hedendaagse man-vrouwverhoudingen en de teloorgang van cultuur ten opzichte van kapitalisme.

Exposities en prijzen:

Het werk van Marco Kooiman is geëxposeerd in Nederland, Italië en Engeland.


Aangeboden items
0
Verkochte items
182
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Italiaans Italiaans  Zimbabwaanse Zimbabwaanse  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marco Kooiman aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 182 items van Marco Kooiman verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 75 mensen die Marco Kooiman favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marco Kooiman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marco Kooiman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marco Kooiman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marco Kooiman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marco Kooiman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marco Kooiman!

Volg het aanbod kunst van Marco Kooiman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marco Kooiman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marco Kooiman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marco Kooiman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marco Kooiman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marco Kooiman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marco Kooiman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marco Kooiman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marco Kooiman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marco Kooiman?

Kunst kopen van Marco Kooiman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marco Kooiman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marco Kooiman. Om meer kans te maken om de Marco Kooiman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marco Kooiman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.