Meinert Volkers (1927-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Meinert Volkers
Meinert Volkers (1927-2000)

Meinert Volkers (1927-2000)

Kunstenaar

Meinert Volkers (1927 Enschede - 2000 Haaksbergen) kreeg les van Kees Andrea, J. Stroosma, Louis Meijs en Arnold Smith op de Vrije Academie te Den Haag. Hij is schilder en tekenaar van landschappen, stillevens en figuren en soms zoekt hij in zijn werk de grens van figuratief en abstract. Hij sluit aan bij de schilders van de Nieuwe Haagse School. Zijn werk is op vele plaatsen in Nederland ge_xposeerd en maakt ook deel uit van collecties van bedrij-ven, instellingen en particulieren

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Meinert Volkers - Muzikant kopen? Bied vanaf 160!
Meinert Volkers (1927-2000) Nederlands Muzikant
TechniekOlieverf
Afmetingen51 x 41.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 160
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Meinert Volkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Meinert Volkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Meinert Volkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Meinert Volkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Meinert Volkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Meinert Volkers!

Volg het aanbod kunst van Meinert Volkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Meinert Volkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Meinert Volkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Meinert Volkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Meinert Volkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Meinert Volkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Meinert Volkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Meinert Volkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Meinert Volkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Meinert Volkers?

Kunst kopen van Meinert Volkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Meinert Volkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Meinert Volkers. Om meer kans te maken om de Meinert Volkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Meinert Volkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.