Rinus Rutjes (1911-1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rinus Rutjes
Rinus Rutjes (1911-1968)

Rinus Rutjes (1911-1968)

Kunstenaar

Rinus RUTJES (Den Haag 1911 - Den Haag 1968)

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rinus Rutjes (1911-1968) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Rinus Rutjes (1911-1968) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Rinus Rutjes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rinus Rutjes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rinus Rutjes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rinus Rutjes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rinus Rutjes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rinus Rutjes!

Volg het aanbod kunst van Rinus Rutjes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rinus Rutjes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rinus Rutjes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rinus Rutjes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rinus Rutjes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rinus Rutjes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rinus Rutjes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rinus Rutjes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rinus Rutjes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rinus Rutjes?

Kunst kopen van Rinus Rutjes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rinus Rutjes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rinus Rutjes. Om meer kans te maken om de Rinus Rutjes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rinus Rutjes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.