Siemen Dijkstra (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Siemen Dijkstra
Siemen Dijkstra (1968)

Siemen Dijkstra (1968)

Kunstenaar

Siemen DIJKSTRA (Den Helder 1968)

Graficus, Aquarellist

Opleiding:

Academie Minerva (Groningen) 1986-1993

Werkt in Dwingeloo

Onderwerpen: Boslandschap, Duinlandschap, Kustgezicht

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (133 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Siemen Dijkstra - bingerden kopen? Bied vanaf 850!
Siemen Dijkstra - bingerdenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorjobos
Eindtijd 21-03-2023 om 22:39
Jaartal2000
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen63 cm x 108 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Siemen Dijkstra - Helnaes + Aalscholver kopen? Bied vanaf 445!
Siemen Dijkstra - Helnaes + AalscholverGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorjobos
Eindtijd 21-03-2023 om 22:42
Jaartal1995
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen43 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Siemen Dijkstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Siemen Dijkstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Siemen Dijkstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Siemen Dijkstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Siemen Dijkstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Siemen Dijkstra!

Volg het aanbod kunst van Siemen Dijkstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Siemen Dijkstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Siemen Dijkstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Siemen Dijkstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Siemen Dijkstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Siemen Dijkstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Siemen Dijkstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Siemen Dijkstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Siemen Dijkstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Siemen Dijkstra?

Kunst kopen van Siemen Dijkstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Siemen Dijkstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Siemen Dijkstra. Om meer kans te maken om de Siemen Dijkstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Siemen Dijkstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.