Willem den Ouden (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem den Ouden
Willem den Ouden (1928)

Willem den Ouden (1928)

Kunstenaar

Willem den OUDEN (Haarlem 1928)

Aangeboden items
0
Verkochte items
131
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willem den Ouden (1928) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 131 items van Willem den Ouden (1928) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 84 mensen die Willem den Ouden (1928) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Willem den Ouden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem den Ouden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem den Ouden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem den Ouden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem den Ouden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem den Ouden!

Volg het aanbod kunst van Willem den Ouden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem den Ouden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem den Ouden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem den Ouden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem den Ouden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem den Ouden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem den Ouden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem den Ouden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem den Ouden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem den Ouden?

Kunst kopen van Willem den Ouden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem den Ouden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem den Ouden. Om meer kans te maken om de Willem den Ouden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem den Ouden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.