Aart Roos (1919-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Aart Roos
Aart Roos (1919-2009)

Aart Roos (1919-2009)

Kunstenaar

Aart ROOS (Zaandam 1919 - Purmerend 2009)

GRAFICUS, TEKENAAR, SCHILDER EN WANDSCHILDER

Opleiding: Rijksakademie van Beeldende Kunsten (Amsterdam)

Was werkzaam in Den Haag en Edam

Aart Roos was van 1968-1980 docent monumentale kunst aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Aangeboden items
0
Verkochte items
100
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Aart Roos (1919-2009) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 100 items van Aart Roos (1919-2009) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 32 mensen die Aart Roos (1919-2009) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Aart Roos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aart Roos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aart Roos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aart Roos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aart Roos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aart Roos!

Volg het aanbod kunst van Aart Roos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aart Roos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aart Roos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aart Roos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aart Roos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aart Roos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aart Roos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aart Roos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aart Roos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aart Roos?

Kunst kopen van Aart Roos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aart Roos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aart Roos. Om meer kans te maken om de Aart Roos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aart Roos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.