Henk van Leeuwen (1890-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk van Leeuwen
Henk van Leeuwen (1890-1972)

Henk van Leeuwen (1890-1972)

Kunstenaar

Henk van LEEUWEN (Ter Aar 1890 - 1972 Voorburg)

Aangeboden items
3
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (40 x Favoriet)
filters
Henk van Leeuwen - Broeksloot, Rijswijk kopen? Bied vanaf 200!
Henk van Leeuwen (1890-1972) Nederlands Broeksloot, Rijswijk
TechniekOlieverf
Afmetingen50 cm x 60 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (16)
Henk van Leeuwen - Z25, Huis op de Veluwe kopen? Bied vanaf 100!
Henk van Leeuwen (1890-1972) Z25, Huis op de Veluwe
TechniekOlieverf
Afmetingen55 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. (7)

Kunst kopen van Henk van Leeuwen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk van Leeuwen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk van Leeuwen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk van Leeuwen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk van Leeuwen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk van Leeuwen!

Volg het aanbod kunst van Henk van Leeuwen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk van Leeuwen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk van Leeuwen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk van Leeuwen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk van Leeuwen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk van Leeuwen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk van Leeuwen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk van Leeuwen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk van Leeuwen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk van Leeuwen?

Kunst kopen van Henk van Leeuwen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk van Leeuwen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk van Leeuwen. Om meer kans te maken om de Henk van Leeuwen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk van Leeuwen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.