Henri van Os-Delhez (1880-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri van Os-Delhez
Henri van Os-Delhez (1880-1976)

Henri van Os-Delhez (1880-1976)

Kunstenaar

Henri van OS-DELHEZ was een gooische kunstenaar die in Laren woonde en werkte. Hij heeft na de academie veel landschappen en stillevens gemaakt

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henri van Os-Delhez - Fruit op schaal en koperen theepot kopen? Bied vanaf 165!
Henri van Os-Delhez (1880-1976) Nederlands Fruit op schaal en koperen theepot
TechniekOlieverf
Afmetingen34 x 41.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 165
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henri van Os-Delhez

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri van Os-Delhez? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri van Os-Delhez. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri van Os-Delhez en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri van Os-Delhez te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri van Os-Delhez!

Volg het aanbod kunst van Henri van Os-Delhez te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri van Os-Delhez te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri van Os-Delhez instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri van Os-Delhez kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri van Os-Delhez!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri van Os-Delhez kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri van Os-Delhez en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri van Os-Delhez via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri van Os-Delhez of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri van Os-Delhez?

Kunst kopen van Henri van Os-Delhez begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri van Os-Delhez, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri van Os-Delhez. Om meer kans te maken om de Henri van Os-Delhez te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri van Os-Delhez! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.