Jac. J. Koeman (1889-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jac. J. Koeman
Jac. J. Koeman (1889-1978)

Jac. J. Koeman (1889-1978)

Kunstenaar

Jacques KOEMAN (Edam 1889 - Bergen 1978)

Koeman bezocht de Kunstnijverheidsschool in Amsterdam en woonde en werkte in Parijs, Londen, Edam, Loosdrecht, Blaricum, Zaandam en Amsterdam. Na 1934 werkte hij steeds in Bergen. Naast schilder was Koeman ook aquarellist en een kundig graficus. Hij kreeg bij velen bekendheid door zijn medewerking aan enkele Verkade-albums (onder andere Texel).

Aangeboden items
3
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
Jac. J. Koeman - Uitgelaten vee in landschap - Ets kopen? Bied vanaf 30!
Jac. J. Koeman (1889-1978) Nederlands Uitgelaten vee in landschap - Ets
TechniekEts
Afmetingen12 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Jac. J. Koeman - Kalfjes in een weiland met verre einder kopen? Bied vanaf 65!
Jac. J. Koeman (1889-1978) Nederlands Kalfjes in een weiland met verre einder
TechniekEts
Afmetingen32 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Jac. J. Koeman - drie tekeningen van oude ambachten kopen? Bied vanaf 50!
Jac. J. Koeman (1889-1978) Nederlands drie tekeningen van oude ambachten
TechniekPotlood
Afmetingen35 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Jac. J. Koeman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jac. J. Koeman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jac. J. Koeman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jac. J. Koeman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jac. J. Koeman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jac. J. Koeman!

Volg het aanbod kunst van Jac. J. Koeman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jac. J. Koeman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jac. J. Koeman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jac. J. Koeman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jac. J. Koeman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jac. J. Koeman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jac. J. Koeman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jac. J. Koeman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jac. J. Koeman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jac. J. Koeman?

Kunst kopen van Jac. J. Koeman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jac. J. Koeman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jac. J. Koeman. Om meer kans te maken om de Jac. J. Koeman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jac. J. Koeman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.