James Ensor (1860-1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. James Ensor
James Ensor (1860-1949)

James Ensor (1860-1949)

James ENSOR (Oostende 1860 - Oostende 1949)

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Engels Engels  Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van James Ensor (1860-1949) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van James Ensor (1860-1949) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 138 mensen die James Ensor (1860-1949) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van James Ensor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van James Ensor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van James Ensor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van James Ensor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van James Ensor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen James Ensor!

Volg het aanbod kunst van James Ensor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van James Ensor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u James Ensor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe James Ensor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van James Ensor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van James Ensor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van James Ensor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van James Ensor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van James Ensor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van James Ensor?

Kunst kopen van James Ensor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van James Ensor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van James Ensor. Om meer kans te maken om de James Ensor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van James Ensor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.