Jo Bauer (1873-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jo Bauer
Jo Bauer (1873-1964)

Jo Bauer (1873-1964)

Jo BAUER (Amsterdam 1873 - Amsterdam 1964)

Schilder, tekenaar, aquarellist

Opleiding: Jo Bauer studeerde aan de Amsterdamse Rijksnormaalschool voor Teekenonderwijzers. Daarna volgde zij nog haar opleiding aan de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam

Woonde en werkte in Amsterdam

De kunstenares Jo Bauer gaf na haar studie ook een tijd lang zelf les en wordt daarnaast gerekend tot de Amsterdamse Joffers, een groep kunstenaressen die aan het eind van de 19e eeuw studeerden aan de Rijksakademie van beeldende kunsten, bevriend raakten en samen gingen exposeren. Zij staan vooral bekend om portretten, stillevens en genrestukken in een laat impressionistische stijl.

Exposities en prijzen:

In 1952 ontving Bauer de Arti-medaille. Werk van haar bevindt zich in de collectives van het Gemeentemuseum in Den Haag en het Singer in Laren.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jo Bauer (1873-1964) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jo Bauer (1873-1964) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 15 mensen die Jo Bauer (1873-1964) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jo Bauer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jo Bauer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jo Bauer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jo Bauer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jo Bauer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jo Bauer!

Volg het aanbod kunst van Jo Bauer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jo Bauer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jo Bauer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jo Bauer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jo Bauer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jo Bauer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jo Bauer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jo Bauer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jo Bauer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jo Bauer?

Kunst kopen van Jo Bauer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jo Bauer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jo Bauer. Om meer kans te maken om de Jo Bauer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jo Bauer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.