Meindert Butter (1877-1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Meindert Butter
Meindert Butter (1877-1940)

Meindert Butter (1877-1940)

Kunstenaar

Meindert BUTTER (Den Helder 1877 - Den Haag 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Meindert Butter - C3676, Portret van een dame kopen? Bied vanaf 150!
Meindert Butter - C3676, Portret van een dameSchilderij
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 12-02-2023 om 22:26
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen57 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Meindert Butter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Meindert Butter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Meindert Butter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Meindert Butter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Meindert Butter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Meindert Butter!

Volg het aanbod kunst van Meindert Butter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Meindert Butter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Meindert Butter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Meindert Butter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Meindert Butter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Meindert Butter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Meindert Butter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Meindert Butter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Meindert Butter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Meindert Butter?

Kunst kopen van Meindert Butter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Meindert Butter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Meindert Butter. Om meer kans te maken om de Meindert Butter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Meindert Butter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.