Willem Jans Dijk (1881-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem Jans Dijk
Willem Jans Dijk (1881-1970)

Willem Jans Dijk (1881-1970)

Willem Jans DijkBergum (Friesland) 15-02-1881 ? Den Haag 23-10-1970

Aangeboden items
1
Verkochte items
39
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Jans Dijk - "Haventje van Laaxum" kopen? Bied vanaf 40!
Willem Jans Dijk (1881-1970) Nederlands "Haventje van Laaxum"
TechniekLitho
Afmetingen32.5 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Huidig bod
€ 40
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Jans Dijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Jans Dijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Jans Dijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Jans Dijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Jans Dijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Jans Dijk!

Volg het aanbod kunst van Willem Jans Dijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Jans Dijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Jans Dijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Jans Dijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Jans Dijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Jans Dijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Jans Dijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Jans Dijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Jans Dijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Jans Dijk?

Kunst kopen van Willem Jans Dijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Jans Dijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Jans Dijk. Om meer kans te maken om de Willem Jans Dijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Jans Dijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.