Cees Kortlang (1926-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cees Kortlang
Cees Kortlang (1926-2008)

Cees Kortlang (1926-2008)

Kunstenaar

Cees KORTLANG (Harderwijk 1926 - Harderwijk 2008)

Schilder, graficus, keramist.

Opleiding: Cees Kortlang ging van 1946 tot 1952 naar de Koninklijke Akademie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Na het volgen van zijn opleiding, verhuisde Cees Kortlang naar Amsterdam, waar hij een atelierwoning betrok in een buurt waar ook veel andere kunstenaars woonden. Hoewel zijn eerste kunst figuratief was, ging Kortlang vanaf 1958 abstract werken. Al aan het begin van zijn loopbaan kreeg Kortlang positieve kritieken, en in 1961 was hij deelnemer van de Liga Nieuwe Beelden tentoonstelling in het Amsterdamse Stedelijk Museum. Vanaf 1966 nam kleur het over van zwart in zijn werk.

Aangeboden items
1
Verkochte items
117
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (43 x Favoriet)
filters
Cees Kortlang - Ets, Abstracte voorstelling in Blauw "Cold Blue" - Ingelijst 2/10 kopen? Bied vanaf 75!
Cees Kortlang (1926-2008) Nederlands Ets, Abstracte voorstelling in Blauw "Cold Blue" - Ingelijst 2/10
TechniekEts
Afmetingen93 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 75
1 bieding
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Cees Kortlang

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees Kortlang? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees Kortlang. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees Kortlang en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees Kortlang te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees Kortlang!

Volg het aanbod kunst van Cees Kortlang te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees Kortlang te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees Kortlang instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees Kortlang kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees Kortlang!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees Kortlang kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees Kortlang en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees Kortlang via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees Kortlang of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees Kortlang?

Kunst kopen van Cees Kortlang begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees Kortlang, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees Kortlang. Om meer kans te maken om de Cees Kortlang te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees Kortlang! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.