Gerard van Vliet (1880-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard van Vliet
Gerard van Vliet (1880-1972)

Gerard van Vliet (1880-1972)

Kunstenaar

Gerard van VLIET: (Amsterdam 1880 - 1972)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerard van Vliet - Schuur aan het water kopen? Bied vanaf 35!
Gerard van Vliet (1880-1972) Nederlands Schuur aan het water
TechniekPotlood
Afmetingen25.5 x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerard van Vliet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard van Vliet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard van Vliet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard van Vliet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard van Vliet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard van Vliet!

Volg het aanbod kunst van Gerard van Vliet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard van Vliet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard van Vliet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard van Vliet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard van Vliet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard van Vliet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard van Vliet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard van Vliet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard van Vliet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard van Vliet?

Kunst kopen van Gerard van Vliet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard van Vliet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard van Vliet. Om meer kans te maken om de Gerard van Vliet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard van Vliet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.