Otto Eerelman (1839-1926)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Otto Eerelman
Otto Eerelman (1839-1926)

Otto Eerelman (1839-1926)

Kunstenaar

Otto EERELMAN (Groningen, 23 maart 1839 - aldaar, 3 oktober 1926) was een kunstschilder, etser en lithograaf die vooral bekend geworden is dankzij zijn natuurgetrouwe schetsen en schilderijen van honden en paarden. Ook vervaardigde hij als hofschilder diverse portretten van Prinses Wilhelmina in haar jonge jaren en later als Koningin.In 1898 werd het kunstalbum Paardenrassen uitgegeven, waarin verklarende teksten van E.A.L. Quadekker werden begeleid door eenenveertig lithografie_n (vervaardigd door Richard Schoenbeck) van Eerelmans paardenschilderijen. Vanwege de gedegen vakkennis van legerkaptein-dierenarts Quadekker en de zeer nauwkeurige schetsen en schilderijen van Eerelman was dit een hoog gewaardeerd en gewild boekwerk. Als eerbetoon aan de koninklijke familie kreeg het lievelingspaard "Woyko" van Koningin Wilhelmina een prominente plaats aan het begin van het boek. Litho nr. 27

Aangeboden items
4
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Otto Eerelman - Paardenrassen nr.18 het Bretagnerpaard kopen? Bied vanaf 50!
Otto Eerelman (1839-1926) Nederlands Paardenrassen nr.18 het Bretagnerpaard
TechniekLitho
Afmetingen44.5 x 59 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Otto Eerelman - Paardenrassen kopen? Bied vanaf 50!
Otto Eerelman (1839-1926) Nederlands Paardenrassen
TechniekLitho
Afmetingen44.5 x 59 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Otto Eerelman - EAST PRUSSIAN HORSE kopen? Bied vanaf 250!
Otto Eerelman (1839-1926) Nederlands EAST PRUSSIAN HORSE
TechniekLitho
Afmetingen64 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Otto Eerelman - horse persane kopen? Bied vanaf 250!
Otto Eerelman (1839-1926) Nederlands horse persane
TechniekLitho
Afmetingen64 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Otto Eerelman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Otto Eerelman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Otto Eerelman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Otto Eerelman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Otto Eerelman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Otto Eerelman!

Volg het aanbod kunst van Otto Eerelman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Otto Eerelman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Otto Eerelman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Otto Eerelman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Otto Eerelman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Otto Eerelman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Otto Eerelman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Otto Eerelman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Otto Eerelman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Otto Eerelman?

Kunst kopen van Otto Eerelman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Otto Eerelman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Otto Eerelman. Om meer kans te maken om de Otto Eerelman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Otto Eerelman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.