Otto Hanrath (1882-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Otto Hanrath
Otto Hanrath (1882-1944)

Otto Hanrath (1882-1944)

Kunstenaar

Amsterdam 1882-1944 Groesbeek.Hanrath was een Nederlandse kunstschilder en een van de oprichters van kunstenaarsvereniging De Brug (1926).Hij werkte in die tijd in de stijl van de Nieuwe Zakelijkheid.Onder een pseudoniem van Maximnoff schreef hij ook enkele toneelstukken.

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Otto Hanrath - Groesbeek kopen? Bied vanaf 25!
Otto Hanrath (1882-1944) Groesbeek
TechniekLitho
Afmetingen37 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Otto Hanrath

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Otto Hanrath? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Otto Hanrath. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Otto Hanrath en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Otto Hanrath te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Otto Hanrath!

Volg het aanbod kunst van Otto Hanrath te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Otto Hanrath te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Otto Hanrath instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Otto Hanrath kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Otto Hanrath!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Otto Hanrath kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Otto Hanrath en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Otto Hanrath via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Otto Hanrath of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Otto Hanrath?

Kunst kopen van Otto Hanrath begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Otto Hanrath, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Otto Hanrath. Om meer kans te maken om de Otto Hanrath te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Otto Hanrath! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.