Johannes Graadt van Roggen (1867-1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Johannes Graadt van Roggen
Johannes Graadt van Roggen (1867-1959)

Johannes Graadt van Roggen (1867-1959)

Johannes GRAADT VAN ROGGEN (Amsterdam 1867 - Alkmaar 1959)

Johannes Graadt van Roggen was een Nederlandse kunstschilder die gezien kan worden als een voorloper van de Bergense School. Doordat hij vanaf zijn derde levensjaar doofstom was, was hij een visueel ingestelde kunstenaar die vooral schilderde wat hij zag. Tijdens zijn jeugd genoot hij zijn opleiding aan het doofstommeninstituut in Groningen, waarna hij begon met schilderen. Hij schilderde veel buiten, met name duinlandschappen, maar ook havengezichten en stadsgezichten. Het grootste deel van zijn leven woonde hij in Bergen aan Zee, waarvan hij ook veel schilderijen maakte. Naast schilder was hij ook een bekend etser en maakkte hij etsen naar voorbeeld van de Haagse School. Werken van Graadt van Roggen zijn onder meer te zien in het Drents Museum in Assen, Museum Kranenburgh in Bergen en het Stedelijk Museum in Alkmaar.

Aangeboden items
0
Verkochte items
101
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Johannes Graadt van Roggen (1867-1959) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 101 items van Johannes Graadt van Roggen (1867-1959) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 59 mensen die Johannes Graadt van Roggen (1867-1959) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Johannes Graadt van Roggen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Graadt van Roggen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Graadt van Roggen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Graadt van Roggen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Graadt van Roggen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Graadt van Roggen!

Volg het aanbod kunst van Johannes Graadt van Roggen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Graadt van Roggen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Graadt van Roggen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Graadt van Roggen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Graadt van Roggen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Graadt van Roggen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Graadt van Roggen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Graadt van Roggen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Graadt van Roggen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Graadt van Roggen?

Kunst kopen van Johannes Graadt van Roggen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Graadt van Roggen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Graadt van Roggen. Om meer kans te maken om de Johannes Graadt van Roggen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Graadt van Roggen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.